Huoneistotieto.fi -palvelu

Huoneistotieto.fi – läpinäkyvyyttä ja ajantasaista tietoa taloyhtiön hallituksille

Huoneistotieto.fi –palvelu mahdollistaa entistä avoimemman tavan johtaa taloyhtiötä. Taloyhtiön hallitukselle huoneistotieto.fi tarjoaa läpinäkyvän kanavan hoitaa taloyhtiön päätöksentekoa, taloutta ja dokumentointia. Hallituksen jäsenet voivat palvelussa tarkastella taloyhtiön ostolaskuja ja kirjanpidon raportteja, pankkitilien saldoja, pöytäkirjoja ja muita palveluun tallennettuja dokumentteja.

Palvelut osakkaille

Huoneistotieto.fi –palvelussa osakas voi hallinnoida omia tietojaan ja seurata vastikemaksujaan. Palvelusta löytyvät myös taloyhtiön keskeiset asiakirjat.

Asuntosijoittajille huoneistotieto.fi tarjoaa yhdellä kirjautumisella näkymät kaikkiin omistamiinsa huoneistoihin, joiden hallintoa hoidetaan isännöintiyrityksessä Domus-isännöintijärjestelmällä.

Huoneistotieto.fi on osakkaiden ja asukkaiden käytettävissä sekä selaimella että mobiilisovelluksena – ajasta ja paikasta riippumatta. Mikäli ette pääse kirjautumaan palveluun, varmistattehan, että palvelu on käytössä taloyhtiössänne.

Tiliportaali.fi

Tiliportaali.fi on sähköinen palvelukanava taloyhtiöiden tilintarkastajille ja toiminnantarkastajille. Tiliportaali.fi –palvelun kautta tilinpäätös- ja kirjanpitoaineistojen sekä muiden tarkastajille tarpeellisten dokumenttien tarkastelu on helppoa ja tietoturvallista. Tiliportaali.fi on osa Domus isännöintijärjestelmää ja käytettävissä yhdessä huoneistotieto-fi –palvelun kanssa.