Kolme vuosikymmentä

Palvelua ja paikallisuutta

Isännöinti Isotalo Oy on perheyritys, joka on tarjonnut ammattitaitoista isännöintiä Riihimäellä ja sen lähialueilla jo yli 30 vuotta. Isännöinti Isotalo Oy on ketjuihin kuulumaton, kotimainen ja paikallinen isännöintitoimisto. Itsenäisenä ja matalan organisaation yrityksenä voimme palvella asiakkaitamme joustavasti, yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Taloyhtiöt saavat meiltä kattavasti taloyhtiön tarvitsemat isännöintipalvelut ja taloushallinnon.

Laatua ja luottamusta

Isännöinti Isotalo Oy:llä on vankka kokemus taloyhtiöiden isännöinnistä – niin arkipäivän haasteista kuin vaativista korjausprojekteistakin. Vahva taloushallinnon osaaminen, neuvottelutaito ja ongelmanratkaisukyky auttavat haastavissa tilanteissa. Laajan ja asiantuntevan kumppaniverkoston tuella huolehdimme kiinteistöjen teknisestä kunnosta ja taloyhtiön arvo kehittyy hallitusti. Yrityksen pitkä historia näkyy asiakassuhteissamme sitoutumisena ja luottamuksena puolin ja toisin.

Intoa ja inhimillisyyttä

Isännöinti Isotalo Oy:n toimistolla asiakasta palvelee mutkaton tiimi alan osaajia. Olkoon asia pieni tai suuri – asiakaspalvelumme palvelee teitä ripeästi, ystävällisesti ja hymy huulilla. Toimintamme lähtökohtina ovat henkilökohtainen palvelu, luottamuksellisuus ja vastuullisuus. Noudatamme toiminnassamme hyvää isännöintitapaa – isännöintialan eettisiä ohjeita. Toimistomme on Suomen Isännöintiliiton ja Suomen Yrittäjät -jäsen.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja yhteistyöhön