Ohjeita yhtiökokoukseen tulijoille

Koronaepidemian edelleen jatkuessa osakkeenomistajien ja isännöitsijöiden terveysturvallisuus on tärkeää myös taloyhtiössä. Turvallisin keino osallistua taloyhtiön yhtiökokoukseen on etäosallistuminen. Etäosallistumista on osallistuminen sähköpostilla, kirjeitse, puhelimitse tai käyttämällä valtakirjaa. Mikäli taloyhtiön hallitus niin päättää, osallistuminen voi olla mahdollista myös teknistä apuvälinettä käyttäen.

Jos etäosallistuminen ei ole mahdollista, voi kokoukseen saapua paikan päälle.

Kokoukseen osallistujan on kuitenkin hyvä muistaa seuraavaa:

  • Jää kotiin, jos olet sairas tai oireilet. Näin vältetään taudin leviäminen muihin osallistujiin. Voit osallistua joko etänä tai valtuuttaa jonkun toisen henkilön käyttämään puhe- ja äänioikeuttasi.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta joko käsiä pesemällä tai käsidesillä.
  • Pidä riittävä turvaväli muihin osallistujiin. Taloyhtiön hallitus ja isännöinti huolehtivat, että kokoustilaksi valitaan riittävän tilava paikka.
  • Tutustu yhtiökokousmateriaaleihin etukäteen. Näin kokous sujuu jouhevasti, eikä samassa tilassa tarvitse olla pitkään.

Taloyhtiön hallitus päättää yhtiökokouksen tarkemmista järjestelyistä. Kaikki osakkaat saavat näistä lisätietoa erikseen yhtiökokouskutsun mukana.

Isännöinti Isotalo